Om How2doit

 

How2doit er total leverandør af løsninger indenfor lager- og produktionsstyring med automatisk datafangstudstyr baseret på Motorola og Birch truck/håndholdte radio eller batch baserede terminaler, Zebra etiketprintere- og etiket programmel,og Motorola / Birch laserscannere.

Udstyret vi repræsenterer kommer fra førende producenter på markedet, af mobile terminaler og Labels printere.

Denne struktur betyder at vore kunder har mulighed for, med How2doit og vores partnere, at trække på nogle af branchens bedste kapaciteter indenfor datafangstudstyr og software systemmer til lager- og produktionsstyring, hvilket giver optimal sikkerhed for at den nyeste teknologi anvendes, samt at kunde installationerne altid er af meget høj kvalitet.

Vore installationer strækker sig fra enkle stående anlæg, til komplekse netinstallationer hvor udstyr, og basis- og brugerprogrammel er integreret i virksomhedernes generelle systemmer.

How2doit kan ligeledes med baggrund i 25 års affaring, tilbyde projektstyring at it projekter, hvor en konsulent kan indgå i en projektgruppe evt. som projektleder. ( på freelance vilkår )

Det samme er gældene for konsult bistand i forbindelsen med evt. udfærdigelse af kravspecifikation.

 

 


Komplette løsninger til

 ·         De fleste store systemmer som, SAP R/3 BAAN, QAD, JD Edwards, Mapics, BPCS og andre rammesystemmer, med en komplet løsning til lager- og produktionsstyring. Løsningen er tilegnet virksomheder der ønsker et total lager og produktionssystem uafhængigt af eventuelle værtssystemers lagermoduler. Systemet håndtere on-line validering af alle lager- og produktionsaktiviteter.

·        MicroSoft Navision (Concorde) XAL/ med et fleksibelt standard modul der varetager anvendelse af radiostyrede datafangstudstyr til håndtering af lager- og produktions rutiner med brug af stregkoder.

Løsninger fra How2doit overholder alle gældende industristandarder, således at vore kunders installationer optimalt vil være sikret for yderligere vækst og udbygninger.

 

 

 
 
 
 
Beskriv hvad billedet viser. Denne tekst er kun relevant for søgemaskiner og vises ikke på siden