How2doit kan tilbyde alt hardware til stregkode løsninger,POS løsninger samt freelance konsulent og projektstyring med mere end 25 års erfaring inden for dette område, med referanse til stor danske virksomheder. 

Vores produkter

Beskriv hvad billedet viser. Denne tekst er kun relevant for søgemaskiner og vises ikke på siden

 

Etiketprintere og Cartprinter

ZebraTechnologies:

Verdens største producent af Etiket Printere

  • Mere end 40000 kunder
  • Etiketprogrammel
  • Etiketter

Zebra printer er dedikeret til professionel brug, printerne har få bevæglige dele. Printopløsning er i niveau med laserprinter fra 200 - 600 dpi

Stregkodescannere

Stregkodescannere leveres i forskellige konstruktioner, afhængig af det miljø de skal fungere i. Produkterne er i stand til at aflæse alle anerkendte stregkoder og leveres i mange forskellige varianter, lige fra enkle tilslutninger via PC tastaturet, hvor scannerenheden er klar til brug efter blot få minutter, der ikke kræver nogen form for programmering.
 

Farvebånd bla. fra Zebra Technologies

Med egen udvikling og produktions faciliteter af farvebånd er Zebra's farvebånd blandt de beste på markedet og til konkurrencedygtige priser.

Farvebåndene leveres i forskellige kvaliteter afhængig af hvilken printeropgave der skal løses

 

Etiketter

Ingen kæde er stærkere en det svageste led, hvorfor det er det vigtigt at anvende etiketter der passer til den printeropgave/applikation der skal udføres.

 

POS udstyr

Ho2doit leverer komplette POS løsninger til bla. cafeer, forretninger, supermarkeder mm. komplette løsninger med mini PC med program, bonprinter, kundedisplay, scanner og kasseskuffe, systemet kan naturligvis tilsluttes kortterminaler ( Dankort)

 

Billet og adgangssystemer

Ho2doit leverer komplette Billetsystemer. Løsninger til bla. svømmehaller, sportshaller mm. lige fra enkeltstående løsninger, hvor der købes en billet i en billetautomat til større komplekse løsninger hvor der også indgår adgangssystemer.   

 

Vores ydelser

Beskriv hvad billedet viser. Denne tekst er kun relevant for søgemaskiner og vises ikke på siden
Support på Hardware/konsulent bistand/Projektstyring.

How2doit og vore partnere har flere års erfaring i implementering af totale løsninger med brugerapplikationer eller løsninger af mere maskinel teknisk karakter. Vore kunder strækker sig på tværs af en lang række forskellige brancher. En ting vi har lært af denne erfaring er, at hver kunde har et unikt sæt af krav til service.

For at gennemføre en service og support der fuldstændig tilpasser sig virksomhedens forretningsgange, kræves et tæt samarbejde mellem virksomheden og vores tekniske afdeling. Den mest optimale procedure for at nå en given målsætning for service er efter vores erfaring, når kunde og leverandør træder ind i samarbejdet som en fælles gruppe og bruger de bedste evner og erfaringer fra begge parter.

Det, at alle vore kunder, hvad enten det drejer sig om en enkel stregkode printer eller en installation baseret på en avanceret software løsning, er kundebasen villig til at optræde som How2doit's referencekunde.

Dette forhold er et endegyldigt bevis for gyldigheden af denne indgangsvinkel.


Eksempler på SERVICEYDELSER

Vi tilbyder følgende generelle serviceydelser:

  • Udvikling af kravsspecifikationer og foranalyser for applikationsløsninger
  • Projektstyring
  • Softwareudvikling, afprøvning & implementering
  • Hardware installationer & konfiguration
  • Fysisk opmåling af modetage og sendeforhold for radiostyrede terminaler
  • Uddannelse/Certificering
  • On site, indleveringsservice, 24 timers "help desk" eller kombinationer af elementerne100% Kundetilpasset serviceydelse